Fruit op het werk van De Polkenhoeve

In slechts een paar stappen kan ons fruit bij jouw bedrijf
of kantoor geleverd worden!

Wie kan het verse fruit dat zojuist is bezorgd weerstaan?

Wachten is niet nodig, het genieten kan direct beginnen. Dat geldt ook voor de werkgever, die nergens omkijken naar heeft, maar wel ziet dat zijn medewerkers goed en gezond bezig zijn.

Kortom, iedereen plukt de vruchten van vers fruit, elke dag opnieuw.

Wij streven ernaar de beste kwaliteit te bieden. Het leveren van het meest verste fruit is niet genoeg! Alles gebeurt bij ons in eigen huis. Van het zelf aankopen, eigenhandig controleren, zelf inpakken, het zelf bezorgen tot het verlenen van een goede service.
  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van sleutel.

  Elke week, tweewekelijks of maandelijks?

  De frequentie kies je zelf! Wij voorzien je telkens van een mand met seizoen fruitsoorten van topkwaliteit. Leveringen gebeuren steeds op maandag en/of vrijdag binnen de kantooruren.


  Verandering van spijs doet eten. Elke week dezelfde fruitmand op het werk zou immers al snel vervelen. We staan er bij De Polkenhoeve op om zoveel mogelijk te variëren. Je kan elke week rekenen op verschillende fruitsoorten afwisselend naargelang het seizoen. Naast de klassiekers zoals appels, peren, bananen, citrusvruchten, druiven en kiwi’s verrassen we je ook met seizoenfruit en exotische soorten zoals lychees, passievruchten, kaki’s, dadels en nog zoveel meer. In de winter wanneer het aanbod beperkter is, bieden we je gedroogd fruit aan zoals vijgen, dadels, abrikozen en notenmengelingen.

  Je hebt de keuze tussen een mand S (€25,00), M (€35,00) of L (€50,00).

  De eerste maal wordt een mooie mand/schaal/plateau gratis meegeleverd, zo is het mogelijk om deze bij een volgende bestelling opnieuw te vullen met het verse fruit.

  – S: hier kan je rekenen op +/- 20 tot 30 porties. 5 à 6 personen.
     (5 dagen voor +/- 6 personen iedere dag een vers stuk fruit)

  – M: Deze mand bevat voor +/- 35 tot 45 porties. 8 à 10 personen.
     (5 dagen voor +/- 8 tot 12 personen iedere dag een vers stuk fruit)

  – L: Deze grote mand voorziet +/- 55 tot 70 porties. 12 à 16 personen.
      (5 dagen voor +/- 13 tot 18 personen iedere dag een vers stuk fruit)

  Flexibiliteit vinden wij belangrijk. Daarom zit je bij ons nooit ergens aan vast. Geen contracten en/of opzegtermijnen. Bovendien is fruit op het werk 100% fiscaal aftrekbaar.

  Aan ons de taak om steeds onze klanten niet alleen tevreden te houden, maar om hun verwachtingen te overtreffen.

  Willen jullie graag een mand ‘fruit op het werk’ ontvangen, vul dan onderstaand formulier in of stuur ons een mail via info@depolkenhoeve.be.

  Willen jullie personeelsleden graag een abonnement op groenten en fruit? Gratis geleverd op hun werkplek? Dat kan, bekijk onze rubriek Abonnement groenten en/of fruit! Ook leveringen via onze webshop kunnen geleverd worden op de werkplek!

  Geen fruit op het werk maar toch liever een geschenkmand of relatiegeschenk: kijk hiervoor naar onze rubriek geschenkmanden.

  Of liever een bedrijfsbezoek?
  Ook hier kunnen wij u helpen in onze rubriek, bezoek ons.

  Wij kijken uit naar de samenwerking! 

  Indien jullie nog vragen hebben, laat het dan zeker niet ons te contacteren

  Deze website maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.