Aubergine

Aubergine schotel met Feta

• 20min. + 10min. oventijd
• 4 personen
o 2 courgettes
o 4 aubergines
o 2 uien
o 4 tomaten
o 150gr feta
o Geraspte kaas
o 4tl oregano
o 2tl paprikapoeder
o Snuifje peper en zout

Verwarm de oven op 220gr. Snijd de aubergine, courgette, ui, tomaten en feta in stukjes. Giet een scheutje olie in een pan en bak de ui een paar minuten aan. Voeg daarna de courgette, aubergines en de kruiden toe en bak het geheel ongeveer 5min. Daarna kunnen de tomatenblokjes erbij en laat je dit circa 10-15min zachtjes pruttelen. Schep alles in een ovenschaal en verdeel de blokjes feta over de bovenkant. Strooi de geraspte kaas over het geheel. Zet ovenschaal 10min. in de oven.

Serveer met gebakken aardappelen en stukje vis of kipfilets.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.