Pastinaak

Pizza met pastinaak en champignons

* 4 personen
o 4 rollen pizzadeeg (kleinere pizza’s)
o 1 pastinaak
o 6 champignons (grote)
o 1 teentje knoflook
o 2 takjes tijm
o 80gr geraspte Parmezaan (+extra)
o 2 bollen mozzarella
o Boter
o Olijfolie
o Peper en zout

Verwarm de oven voor op 220gr. Schil de pastinaak en snij in dunne plakken. Maak de champignons schoon en snij ze in dikke plakken. Snij de mozzarella in blokjes. Pel en pers de knoflook.

Rol de bodems uit op met bakpapier beklede bakplaat. Leg op elke pizza wat mozzarella en pastinaak en bestrooi met Parmezaan.

Bak de pizza’s goudbruin in 15 à 20min. Bak de champignons in boter met olijfolie, samen met de geriste tijm en knoflook.

Haal de pizza’s uit de oven, verdeel er de champignons over en werk af met peterselie en extra Parmezaan.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.